Kuinka puhdistaa ja huoltaa edullinen monitoimikori?

- 2024-09-23-

Edullinen monitoimikorion monipuolinen säilytyskori, joka kulkee helposti lompakossa. Sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, kuten vaatteiden, lelujen, kirjojen ja muiden taloustavaroiden säilyttämiseen. Tämä kori on kestävä ja kevyt, joten se on helppo kuljettaa huoneesta toiseen. Se on myös helppo puhdistaa ja huoltaa, joten se on kiireisten kotiäidin suosikki.
Affordable Multi-function Basket


Mitkä ovat edullisen monitoimikorin mitat?

Edullinen monitoimikori on saatavana kahdessa eri koossa. Suuren korin mitat ovat 23,8 cm x 35,8 cm x 15,2 cm, kun taas pienemmän korin mitat ovat 20,3 cm x 30,4 cm x 14 cm.

Mikä on edullisen monitoimikorin enimmäiskuormitus?

Edullisen monitoimikorin maksimikantavuus on 6 kg suuremmassa korissa ja 4 kg pienemmässä korissa.

Kuinka puhdistaa ja huoltaa edullinen monitoimikori?

Edullisen monitoimikorin puhdistaminen ja huoltaminen on helppoa. Pyyhi se vain kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Älä käytä sen puhdistamiseen vahvoja kemikaaleja. Säilyttääksesi muotonsa, vältä painavien esineiden käyttöä korin päällä.

Voidaanko edullista monitoimikoria käyttää ulkona?

Kyllä, edullista monitoimikoria voidaan käyttää ulkona. Se on valmistettu kestävästä muovimateriaalista, joka kestää elementtejä. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa jättää sitä ulos pitkiksi ajoiksi, koska se voi haalistua pitkäaikaisen auringonvalon vaikutuksesta.

Mitä värejä on saatavilla edulliseen monitoimikoriin?

Edullinen monitoimikori on saatavana useissa väreissä, kuten sininen, vihreä, pinkki ja valkoinen. Lisää värejä on saatavilla pyynnöstä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että edullinen monitoimikori on erinomainen säilytysratkaisu jokaiseen kotiin. Se on monipuolinen, helppo puhdistaa ja huoltaa, ja sitä on saatavana eri kokoisina ja väreinä.

Fujian Longyan Import and Export Company Limited on hyvämaineinen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tuotteiden, kuten edullisen monitoimikorin, tuontiin ja vientiin. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme on osoitteessahttps://www.fjlyiec.comtai ota yhteyttä osoitteeseenjckyw@fjlyiec.com.



Viite

1. S. Rintel, T. Vignarelli, R. Hsiao, "Making space for co-design: Connecting Participatory Method to Interactive Design Processes", International Journal of Human-Computer Studies, voi. 90, ei. 0, s. 87-105, 2016.

2. C. Hidalgo-Mazzei, F. Vieta, "International Guidelines for the Management of Bipolar Disorder in Adults: A Systematic Review", Bipolar Disorders, voi. 18, ei. 6, s. 473–483, 2016.

3. S. M. Alston, B. J. Rosser, "Opiskelijoiden luoma sisältö: Oppimisen tehostaminen monivalintakysymysten jakamisen kautta", Active Learning in Higher Education, voi. 17, ei. 1, s. 25–37, 2016.

4. R. S. Shah, P. V. Chavan, "Sikiön ultraäänikuvien digitaalinen vesileimaus turvallisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi", Journal of Medical Systems, voi. 40, ei. 6, s. 148, 2016.

5. L. Wang, L. Zhang, Z. Yun, "Detection of cracks in ceramic capacitors using micrometerresoluutio X-ray computed tomography", Microelectronics Reliability, voi. 68, nro. 0, s. 90-95, 2017.

6. K. Park, K. Park, J. Kim, "Integroidun yhteisön hoitomallin vaikutus verenpaineen hallintaan hypertensiivisellä potilaalla: monikeskus satunnaistettu kontrolloitu tutkimus", Journal of Korean Medical Science, voi. 32, nro. 1, s. 8-16, 2017.

7. C. Tan, S. Wang, X. Lu, "Uusi piirteiden erottamismenetelmä gliooman luokitteluun, joka perustuu minimiin ulottuvaan puuhun ja todennäköisyyspohjaiseen hermoverkkoon", Biomedical Signal Processing and Control, voi. 31, ei. 0, s. 266-274, 2017.

8. C. Stanca, G. Ungurean, M. Popescu, "The shape of training in rural communities: a kvalitatiivinen tutkimus maaseudun kliinisten koulujen vaikutuksista Romaniassa", Rural and Remote Health, voi. 17, ei. 4, s. 4148, 2017.

9. W. M. Paiva, G. V. Nogueira, H. C. da F. Melo, "Design and experimental validation of a 7-MHz capacitive micromachined ultrasonic Transducer for high Frequency Ultrasound Application", Ultrasonics, voi. 76, nro. 0, s. 29-36, 2017.

10. A. C. Kumar, G. R. V. Naga Raju, S. Patel, "A study on dual-connectivity for 5G networks using radio-over-fiber technology", Optical Switching and Networking, voi. 23, ei. 0, s. 1-8, 2017.